Houd me vast

Had meer van je relatie verwacht of loopt je relatie niet lekker? Komen jullie steeds in dezelfde patronen terecht?
Wil je de relatie verbeteren of verdiepen? Dat kan met het ‘Houd me vast’-programma. Zonder therapie. ‘Houd me vast’ is een lichte vorm van de EFT (Emotiegerichte Relatie Therapie). houd me vastHet ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson. Het bestaat uit vier bijeenkomsten en een terugkom avond. Onderwerpen zijn:
  • emoties in liefde en verbinding / hechting;
  • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
  • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Wil je weten wat anderen over de Houd me vast cursus vertellen? Bekijk dit filmpje: Interview

Het meeste effect had het inzicht dat je ruimte kan maken voor verbinding. Elkaar opzoeken en vertellen van je gevoelens.” Erik ( 53 jaar)

Je gaat vooral heel praktisch samen met je partner aan de slag!

De Houd-me-vast intensive:

Het Houd-me vast programma als relatie-intensive doen: start vrijdag middag t/m zondag ochtend en een terugkom avond. Je kunt dan helemaal weg van alle dagelijkse beslommeringen ontspannen terwijl je aandacht geeft aan je relatie. Voor vragen over het programma of mogelijke data: neem contact met me op.

We praten veel meer nu, ook over moeilijke, gevoelige dingen. Het is een prettige methodiek om de kern van het probleem te bloot te leggen.” (Lucinda, 32 jaar)