Weekendworkshop Intimiteit

Intimiteit en Verlangen, november 2016
In dit weekend waarin intimiteit centraal staat, is de uitnodiging om vooral dichtbij jezelf te zijn, met alles wat er zich aandient. En je daarmee in contact te brengen met je partner, zodat intimiteit tussen jullie mogelijk wordt. Je kunt dan op dieper niveau samen zijn: rusten in het contact samen, jezelf onderzoeken in de relatie, en genieten van elkaars aanwezigheid. We zullen ook bezig gaan met het thema ‘verlangen’, dieper te voelen wat je verlangen is en ook wat je weghoudt om je verlangen helemaal te leven. Een weekend vol intimiteit en nabijheid. We gebruiken meditatie, lichaamswerk en tantrische technieken.

“In een groep met zo’n onderwerp bezig zijn, leek me helemaal niets. Maar het viel me enorm mee. Eigenlijk zijn de anderen een ondersteuning, ook al ben je helemaal met jezelf bezig. Vreemd is dat. Veel geleerd over contact en intimiteit.” Anneke

Intimiteit en Overgave
In dit weekend ligt de aandacht op het nog meer je overgeven aan jezelf. Zacht worden in jezelf, waar we gewoonlijk meer geneigd zijn iets ‘op’ te houden. In dit onderzoek naar de zachtheid, overgave en stromendheid in jezelf, ben je samen met je partner en ontdek je hoe jullie je hiermee verhouden naar elkaar. Een weekend vol intimiteit en nabijheid. We gebruiken meditatie, lichaamswerk, en Tantrische technieken.
In het weekend kun je ook van de sauna gebruik maken.  

Praktische informatie
Data:
‘Intimiteit en Verlangen’: 26 en 27¬†november
Tijden:
zaterdag van 10.30 uur tot  21.30 uur, zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten:
225 euro per persoon (inclusief koffie, thee, fruit en diner op zaterdag en inclusief btw)
Groepsgrootte:
maximaal 5 paren
Begeleiding
: Inge Jager en Eelco Runia